(052) 655 006 Централен офис Варна ул. Пирот 13
(02) 946 12 56 Офис София ул. Оборище 123
toggle menu

За нас

 „ЮНАЙТЕД БРОКЕР” ООД е лицензиран застрахователен Брокер от Комисията за Финансов Надзор с Разрешение №301-3Б/15.06.2011г.
 
Неслучайно,
Ключът към успеха на „ЮНАЙТЕД БРОКЕР” ООД се крие в няколко основни аспекта :
-Професионализъм : използване на високо квалифициран и специализиран, опитен във всички аспекти на застрахователната дейност състав;
-Коректност, отговорност и лоялност към клиентите и деловите партньори на Брокера;
-Бързина, гъвкавост и конкурентност при изготвяне на оферти за сключване на всички видове застраховки. Използвайки силните си позиции, извоювани на пазара, „ЮНАЙТЕД БРОКЕР” ООД има възможност да договаря със Застрахователните Компании и да предлага на клиентите си изключително изгодни и атрактивни тарифни числа с максимални отстъпки, съумявайки в същото време да им осигури високо ниво на застрахователна защита.
-„Затваряне” на застрахователния цикъл : Чрез разкритите си в по-големите градове ликвидационни центрове, „ЮНАЙТЕД БРОКЕР” ООД помага на клиентите си и в случаите на възникване на щети, оказвайки им компетентна помощ в цялостния процес на завеждане и ликвидиране на щетите, по всички видове застраховки. По този начин клиентите се чувстват защитени и обгрижени през цялото време - от момента на сключване на застраховките си, до момента на възникване на застрахователно събитие и изплащане на застрахователното обезщетение.
-Огромно предимство за Брокера са и договорените перфектни финансови условия за работа с ВСИЧКИ Застрахователни компании. Възможността за получаване на максимални възнаграждения по всички видове застраховки ни осигурява възможността и свободата да бъдем конкурентноспособни на пазара и да предоставяме на клиентите си най-добрите условия и най-изгодните оферти, в същото време - при максимална застрахователна защита.
 
Социални мрежи